Švedski selektor u Milanu razgovarao sa Ibrahimovićem na temu povratka u reprezentciju

Ugodan sastanak

Švedski selektor u Milanu razgovarao sa Ibrahimovićem na temu povratka u reprezentciju

E. Škorić

Zlatan Ibrahimović u 39. godini igra u životnoj formi i zato u reprezentaciji Švedske žele da ponovo obuče dres nacionalnog tima.

Ibrahimović je trenutno lider, najbolji igrač i strijelac preporođenog Milana, a uz to bi mogao ponovo igrati u dresu Švedske od koje se oprostio prije nekoliko godina, tačnije 2016.

Selektor Švedske Janne Andersson otputovao je u Milan kako bi razgovarao s Ibrahimovićem oko mogućeg povratka u reprezentaciju, a nakon sastanka je Andersson kazao:

"Sastanak je bio vrlo pozitivan, slažemo se oko činjenice da ćemo nastaviti dijalog u narednim mjesecima".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Švedska u martu 2021. godine igra narednu utakmicu, a čini se da je sve izvjesniji povratak veterana Ibrahimovića u nacionalni tim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi