Sloboda stiže na megdan Širokom Brijegu

Karačić: Želimo im uzvratiti za teški poraz na Tušnju!

Samir Mlaćo

Nakon vrijednog boda osvojenog u Banja Luci protiv Borca (1:1), nogometaši Širokog Brijega okrenuli su se duelu sa Slobodom.

Taj meč se igra već sutra do 17 sati na Pecari.

Nakon vrijednog boda osvojenog u Banja Luci, nogometaši Širokog Brijega okrenuli su se duelu sa Slobodom.

Taj meč se igra već sutra do 17 sati na Pecari.

"Sloboda je klub koji ima i tradiciju i kvalitetu. Ove godine su se dodatno posložili, orijentirali se na svoje igrače i taj ispravan put potvrđuju i njihovi rezultati u ovoj sezoni. Neugodna su momčad, igraju tvrd nogomet, zatvoreniju igru orijentiranu na tranziciju, a i nama su nanijeli najteži poraz u dosadašnjem dijelu sezone. Imamo priliku uzvratiti im za taj poraz i novom pobjedom ovjeriti bodove iz posljednjih utakmica“, rekao je trener Širokog Brijega Toni Karačić, te dodao.

"Želimo nastaviti na valu dobrih rezultata. Nadam se kako ćemo biti kvalitetniji u polju, zagospodariti terenom, a posebice biti aktivniji u napadačkom dijelu. Očekujem i bolji i kvalitetniji doprinos napada svoje momčadi od onoga što su prezentirali u Banja Luci“.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Svoj komentar dao je i Bože Vukoja.

"Igramo dobar nogomet poslije koronavirusa, momčad se posložila i vjerujemo u svoje mogućnosti. Do kraja jesenskog dijela prvenstva želimo skupiti što više pobjeda i dodatno se priključiti vrhu. Bolji smo od Slobode i to ćemo potvrditi pobjedom".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.