Foto - Screenshot

Zidane će imati šta da objasni

Nevjerovatna scena sa meča Real Madrida: Fotografija sa terena pokazuje dosta toga

Midhat Šljivak

Real Madrid je jučer izgubio od Shakhtara sa 2:0 i doveo je u pitanje plasman u nokaut fazu Lige prvaka.

Navijači kraljevskog kluba izuzetno su ljuti zbog još jedne očajne partije svog tima, a rukovodstvo kluba navodno već razmišlja o smjeni Zinedinea Zidanea.

Pravi haos je vladao u igri Reala tokom jučerašnje utakmice. Doslovno su poklonili golove protivniku, a fotografija sa meča dovoljno govori kako Kraljevi nisu ni sjena ekipe iz neke od prošlih sezona.

Petorica fudbalera Reala su bila u svega nekoliko metara razmaka kod akcije za prvi gol Shalkhtara. Navijači ne mogu da vjeruju da se ovakve stvari dešavaju u takvom klubu, ali nakon ovog nije nikakvo čudo što je Shakhtar dobio meč.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Zaista nevjerovatno.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.