Zidanea su nakon poraza od Šahtara pitali da li će dati ostavku

Francuz i dalje vjeruje u svoj projekat

Zidanea su nakon poraza od Šahtara pitali da li će dati ostavku

E. Škorić

Real Madrid je večeras razočarao u Ukrajini, gdje je poražen od Šahtara s 2:0 u meču 5. kola Lige prvaka.

Real je tako došao u situaciju da više ne odlučuje sam o sebi uoči mečeva posljednjeg kola i nije isključeno da ispadnu nakon prve faze takmičenja u kojem su uglavnom favoriti za naslov.

Nakon utakmice, odmah je dobio pitanje da li će dati ostavku.

"Ne, neću dati ostavku", odgovorio je Zidane, pa nastavio: "Ostajem trener i nastavljamo d se borimo. U prvom poluvremenu smo bili jako dobri, puno bi se stvari promijenilo da smo dli gol. Igrali smo dobro i onda smo primili gol. Lopta nije htjela u gol iako smo imali dobre šanse", kazao je.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Imam snage, kao i ova ekipa, dat ćemo sve od sebe u svakoj narednoj utakmici. U ligi protiv Alavesa nismo zaslužili poraz, ali danas jesmo. Ovo je nogomet. Morate se dići i već misliti o novoj utakmici. Nema drugog lijeka. Morate odmah biti fokusirani na novu utakmicu", dodao je Francuz.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Nele.
Cuj bili dobri u prvom poluvremenu! Pa imali ste jednu sansu. E svasta.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi