Fudbaler Željezničara nakon pobjede u Mostaru

Miletić: Sretan sam što sam zabio gol na Bijelom brijegu na kojem nikad nisam dobio priliku

Fudbaleri Željezničara u gostima su pobijedili Zrinjski sa 2:1 u derbiju 17. kola Premijer lige.

Zrinjski je nakon prvog poluvremena vodio sa 1:0 golom Nemanje Bilbije, ali Željezničar je u nastavku došao do preokreta. Luka Miletić je poravnao na 1:1, a gol u posljednjim minutama meča za pobjedu gostiju postigao je Samir Bekrić.

Nakon utakmice za SportSport.ba govorio je i Miletić koji je otkrio svoje utiske s današnjeg derbija.

"Usli smo puno odlučnije u drugo poluvrijeme i bili smo dosta konkretniji i na kraju zasluženo pobijedili. Sretan sam što sam zabio gol na Bijelom brijegu na kojem nikad nisam dobio priliku iako sam prošao sve omladinske kategorije. Sretan sam što sam došao u Željezničar i svaku utamicu ću dati maksimum za ovaj klub", kaže Miletić i dodaje.

"Najvažnije je da je ekipa pobijedila i da se vraćamo kući s velika tri boda. Sretan sam zbog gola i zahvaljujem se šefu Amaru i stožeru na povjerenju".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.