Nevjerovatne scene

Dvorana u Kninu prokišnjavala: Sudije donijele odluku da se poredaju krpe po terenu

Endin Čaušević

Nestvarne scene mogli smo vidjeti u meču Druge hrvatske malonogometne lige između Kijeva i Murtera, a video s ove utakmice je hit na društvenim mrežama.

Utakmica između Kijeva i Murtera igrala se u Kninu, a scene s ovog meča su glavna tema u hrvatskim medijima. Naime, krov dvorane u Kninu je prokišnjavao tokom utakmice, ali sudije ni pored toga nisu prekinule susret.

Sudije, ali i predstavnici klubova su na veliko iznenađenje odlučili da će se meč odigrati iako je bilo jasno da uslova za to nema.

Teren je bio itekako klizav, a onda su došli na ideju da sporna mjesta prekriju krpama, a igrači su često padali i proklizavali preko njih. Kada je jedan igrač to rekao sudiji, on mu je samo poručio da ih zaobilazi i ne gazi.

U ovom slučaju video zaista pokazuje više od hiljadu riječi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.