4

Komentari (4)

Nekada su se republike bivse Jugoslavije rugale ili pravili poruge na racun Albanije, sada je Albanija drugi Eldorado za sve te republike, sada vama moze da se ruga Albanija, isto tako bilo podsmijeha sto Poljaci cekaju na red za hljeb, eh vidite sada gdje Poljska a gdje smo mi, kioliko je smijesno isto toliko je i zalosno.
Uranija
Nisi ti bio u Albaniji ni u Poljskoj da bi takve gluposti pričao, ne donosi sud na osnovu jedne fiskulturne sale u osnovnoj školi i gluposti sudije koji nije prekinuo meč... Hrvatska ima bar 10 dvorana vrhunskog nivoa i uostalom održavali su europska takmičenja npr. u rukometu... e čuj ti njega on bi Albaniju poredio sa Hrvatskom... jedino ti našu ‘bijedu’ možeš porediti sa Albanijom
Albanija ima barem 4 fudbalska moderna svaremena lijepa stadiona koji ispunjvaju sve FIFIA i UEFA standarde, ako nista ispred su BiH, Srbije, Crnegore i Makedonije, ispred su po zivotnom standardu. Jednu drzavu ne treba gledati samo kroz sportske terene, vec i to kakva je infra struktura i zivotni standard, prosetaj malo do susjedstva Albanija, to nije daleko, barem preko ljeta otidji na more u Albaniji, pa ces imati da vidis sve u Albaniji. Svuda ide nabolje samo u vecem dijelu bivse ZJugoslavije nikako da krene naprijed.
user1583752673
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.