Španac se oglasio na Twitteru

The Sun uvrijedio Angelina nakon utakmice, a on im odlučio odgovoriti: "Kakvo odbijanje druže..."

Endin Čaušević

Leipzig je sinoć na svom terenu pobijedio Manchester United sa 3:2 i plasirao se u osminu finala Lige prvaka.

Njemački klub je uspio da dođe do pobjede, a s ovim porazom United će se morati zadovoljiti Evropskom ligom. Leipzig je poveo već u drugoj minuti golom Angelina koji igra u fantastičnoj formi.

Španac je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao 16 utakmica i uspio je zabiti sedam golova uz pet asistencija, a treba dodati da igra na poziciji lijevog beka.

Angelino od početka godine igra u Leipzigu na posudbi u Manchester Cityja gdje će se prema svemu sudeći vratiti narednog ljeta. Španac je danas glavna tema engleske javnosti, ali ne zbog svoje igre već zbog skandala u medijima.

Naime, The Sun je sinoć objavio da je igrač kojeg je City odbio presudio gradskom rivalu Unitedu, a to je Angelino shvatio kao uvredu i odlučio je da se oglasi.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Kakvo odbijanje druže? Ja sam odlučio da idem. Imajte barem nekog poštovanja sa svojim naslovima", poručio je Španac.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.