Jasna poruka Jorija Farrea

"Ukoliko pobijedim na izborima Messi ostaje u Barceloni"

Esmer Oštraković

Kandidat za predsjednika Barcelone, Jordi Farre, obećao je da će Messi ostati u Barceloni ukoliko on pobjedi na izborima.

Naravno sve to je vezano sa Messijevim zahtjevom od prošlog ljeta, kada je želio otići iz kluba nezadovoljan rezultatima.

"Messi će ostati ako pobijedim. I to ću reći i datum. Bit će to 25. januar, dan poslije izbora. On želi ostati u Barceloni i to je ono što jako dobro znam. Radit ćemo upravo za to", rekao je Farre.

Prva zvijezda Barcelone nije bila nezadovoljna samo rezultatima, već i vođenjem kluba, ali je njegov odlazak blokirao tadašnji predsjednik kluba, Bartomeu.

Ipak, Messiju naredne godine ističe ugovor, što znači da već u januaru može pregovarati sa novim klubom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.