Cristiano Ronaldo provocira navijače Barcelone na Twitteru

Objava im se nije svidjela

Cristiano Ronaldo provocira navijače Barcelone na Twitteru

Endin Čaušević

Juventus je sinoć u gostima pobijedio Barcelonu sa 3:0.

Stara dama je uspjela da se osveti za poraz u prvom meču koji se igrao u Torinu i dođe na kraju do prvog mjesta u grupi.

Sinoć je raspoložen za igru bio Cristiano Ronaldo koji je svom starom rivalu uspio postići dva gola, doduše oba iz penala.

Ronaldo itekako voli da igra na Camp Nou gdje je skoro uvijek bio izviždan od strane navijača Barce. No, sinoć je to bilo dosta drugačije jer se utakmica igrala pred praznim tribinama.

Portugalac se večeras oglasio na Twitteru, a navijači Barcelone su ovu objavu shvatili kao provokaciju jer je objavio fotografiju s praznog Camp Noua i ironično poručio da mu fale navijači.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Svima nam nedostaju navijači na stadionima i nadam se da će se to brzo promijeniti. Ipak, do tada se šou mora nastaviti", poručio je Ronaldo.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

sarajevo19
ne kontam zbog cega je ovo provociranje, joj kakve ste vi *****e od novinara
8 0
DadiG
Izgleda da se Čaušević uvrijedio
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi