Coutinho sinoć nije odigrao ni sekunde, pa danas nije došao na trening

Šta se dešava u Barceloni?

Coutinho sinoć nije odigrao ni sekunde, pa danas nije došao na trening

Endin Čaušević

Barcelona je sinoć doživjela poraz na svom terenu od Juventusa (0:3) i ostala bez prvog mjesta u grupi.

Katalonski klub je u jako lošoj formi, a Stara dama je na Camp Nou slavila lakše od očekivanog. Juventus je tako uspio da dođe do prvog mjesta, dok će Barca s druge pozicije sigurno dobiti dosta težeg protivnika u osmini finala.

Velike kritike nakon meča dobio je Ronald Koeman zbog svoje taktike, ali i izbora ekipe. Za mnoge je nevjerovatno da Philipe Coutinho nije odigrao ni sekunde iako je vezni red bio očajan.

No, da stvar bude gora Brazilac se danas nije pojavio ni na treningu što je upalilo alarme u klubu. Mundo Deportivo je objavio da Coutinho nije trenirao s ekipom i nakon toga su počele špekulacije.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, ubrzo nakon toga objavljeno je da Coutinho ima privatnih problema zbog kojih nije došao na trening. To se često dešavalo i prošle sezone u Bayernu zbog čega je njegova forma bila "toplo-hladno".

Nije poznato kakve privatne probleme ima Coutinho tako često, ali jasno je da to Barceloni sada baš i nije trebalo.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ryan.giggs
Dečko je upropastio svoju karijeru. Propuh u glavi. Šteta.
3 1
Cocca87
Vratite valverdea dok nije kasno...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti