Široki dočekuje Zrinjski

Karačić pred hercegovački derbi: Atmosfera u ekipi je jako dobra i očekujemo dobar meč

Endin Čaušević

Fudbaleri Širokog Brijega za vikend na svom terenu igraju hercegovački derbi protiv Zrinjskog u okviru 19. kola Premijer lige.

Široki Brijeg ovaj meč dočekuje u veoma dobroj atmosferi nakon pobjede u prethodnom kolu na Grbavici protiv Željezničara. Mečevi Širokog i Zrinjskog uvijek donose dosta uzbuđenja, a tako će sigurno biti i u nedjelju.

Pred ovu utakmicu govorio je i trener domaćeg tima Toni Karačić koji je otkrio svoja očekivanja.

"Sigurno da je atmosfera jako dobra unutar ekipe i općenito u klubu. Preostaje još ovaj hercegovački derbi, nadam se prije svega dobroj utakmici i prije svega da će ovo vrijeme malo stati i da će biti dobri uslovi za igru. Dosta kvalitetno treniramo i pripremamo se za meč i sigurno se nadamo dobroj utakmici", rekao je Karačić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.