Nadaju se vrijednim bodovima

U Krupi optimizam pred Željezničar: Možemo ostati neporaženi, već smo ih jednom dobili!

Samir Mlaćo

FK Krupa će pred zimsku pauzu ugostiti Željezničar.

Važan je ovo meč za domaći tim, ali i za goste. U Krupi se nadaju pozitivnom rezultatu kako bi na zimsku pauzu otišli u što boljem raspoloženju.

Ipak, svjesni su da neće biti lako.

''Posljednja utakmica u jesenjem dijelu prvenstva, dočekujemo favorizovanu ekipu Željezničara, koju smo već jednom pobijedili ove sezone. Sigurno da smo motivisani da napravimo dobar rezlutat sutra, samim tim nadam se i smanjimo zaostatak za prvom ekipom iznad zone ispadanja. Daćemo sve od sebe da ovu utakmicu odigramo sto bolje i kvalitetnije i vjerujem da ćemo na kraju zasluženo ostati neporaženi", kazao je trener Krupe Vladimir Ilić.

Meč u Krupi na Vrbasu igra se sa početkom od 13 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.