Vraća se u Norvešku

Sarajevo mora dalje bez Besima Šerbečića

Edmir Škorić

Mladi štoper Besim Šerbečić (22) vraća se u norveški Rosenborg.

Šerbečićeva posudba u Sarajevu je okončana i on se vraća Rosenborgu, koji očigledno ima ozbiljne planove sa bivšim mladim bh. reprezentativcem.

Besim Šerbečić FK Sarajevo Pozicija: DF

Statistika

2 nastupa
1 kao starter
0 žutih kartona
0 crvenih kartona
0 asistencija
0 golova

On je sredinom 2019. godine došao na posudbu u Sarajevo, imao dobrih utakmica, osvojio i titulu, a odlazi jer bordo klub nije bio spreman platiti njegovu otkupnu klauzulu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ove sezone je odigrao 11 utakmica u dresu Sarajeva, a veliki doprinos dao je i u evropskim mečevima. Sve u svemu, on se vraća u Norvešku, a aktuelni prvak BiH morat će da potraži novo rješenje na poziciji štopera.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.