Velkoski "pecka" komšije s Grbavice: Stickerima je to uradio

-9 na Grbavici

Velkoski "pecka" komšije s Grbavice: Stickerima je to uradio

E. Škorić

Nakon što je Željezničar poražen u Krupi, a Sarajevo slavilo protiv Slobode na Koševu, jesenji dio prvenstva okončan je uvjerljivim vodstvom Bordo tima.

Sarajevo nakon 19 odigranih kola ima devet bodova više od gradskog rivala sa Grbavice, pa će mirno dočekati nastavak sezone krajem februara.

A svakako je zanimljivo da će upravo ova dva sarajevska rivala odmjeriti snage na početku drugog dijela sezone i tada će aktuelni prvak imati dobru priliku da možda trasira put ka novoj tituli.

U međuvremenu ne izostaju uobičajene provokacije između igrača komšijskih klubova. Tako je jedan od najiskusnijih igrača Sarajeva i kapiten Krste Velkoski na Instagram story postavio devet "zaleđenih" stickera uz komentar: "Zaledili smo se".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Makedonac je aludirao na devet bodova razlike, odnosno na -9 na Grbavici.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

11plavihsampiona
Na sta je spalo Sarajevo kad nema jednog sarajlije u klubu sve papak do papka. Od vrha do dna prcija vjetnamska
8 36
pjanke.sa
Krle je izrastao u pravog sarajevskog mahalca. Mi normalni navijace smo se vazda prcali na normalan nacin. Bravo Krle legendo !
19 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi