Nakon poraza od Tuzla Cityja

Vlado Jagodić: Borac će se boriti za sami vrh

Esmer Oštraković

Nogometaši Borca poraženi su na gostovanju kod Tuzla Cityja sa 2:0 u posljednjem kolu prve polusezone u Premijer ligi BiH.

Nakon utakmice nikako zadovoljan nije mogao biti trener Borca Vlado Jagodić.

"Bilo je očekivati na ovako teškom terenu i teškim uslovima da će presuditi jedna greška i da će onaj ko prvi da gol biti u velikoj prednosti. Igrali smo dobro pola sata, ali taj gol koji smo primili bio je nenadoknadiv. Igrači su se trudili, ali nije išlo. Oni imaju iskustvo igranja na ovakvom terenu i ovo je poraz koji na kraju možda visok. Na pauzu idemo sa utiskom poraza i to nam ne odgovara, ali imamo pauzu i da imamo vremena da se prestrojimo i da odradimo dobro. Ostat ćemo u vrhu, u to sam siguran", rekao je Jagodić.

Iako je imao prijetnje smrću i razne probleme u posljednjih nekoliko dana, Vlado Jagodić ne razmišlja o odlasku iz Borca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Znam ko me doveo u klub da uradimo posao. Samo tim ljudima ja odgovaram. Ne želim da dajem značaj budalaštinama. Vjerujem institucijama, a ja svoj zadatak znam. Ako smo izgubili danas sezona nije neuspješna. Bodova nam nedostaje, ali Borac će se boriti za sami vrh".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.