Vlado Jagodić: Uz malu dozu sreće se može pobijediti nepobjedivo Sarajevo

Trener FK Borac

Vlado Jagodić: Uz malu dozu sreće se može pobijediti nepobjedivo Sarajevo

M. Šljivak

Borac i Sarajevo remizirali su (2:2) u derbi susretu 18. kola Premijer lige BiH.

Domaći nisu uspjeli da dođu do pobjede iako su imali igrača više na terenu, a Vlado Jagodić je na press konferenciji iskazao žaljenje što njegov tim nije stigao do trijumfa portiv još uvijek neporaženog Sarajeva.

"Vidjelo se da su željeli i sve smo učinili. Vidjelo se da uz malu dozu sreće može pobijediti nepobjedivo Sarajevo. Na kraju kad vidimo rezultat 2:2, to znači da nismo uspjeli", rekao je Jagodić na press konferenciji i dodao je:

"Mi smo morali bolje reagovati kada su ostali sa igračem manje. Uspjeli su napraviti u ono u čemu su jaki. Brzopleto smo rješavali određeno situacije. Nije ovo loš rezultat za nas, željeli smo da pobijedimo, ali nismo uspjeli. Smatram da imamo kvalitetu za sami vrh, a za ovakve utakmice trebaju da se stvari uklope i da kod odlučujućih momentara reagujemo bolje. Treći smo i nadam se da ćemo ostati na tom mjestu nakon narednog kola", dodao je trener FK Borac.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nedoni46
Tesko onom ko se oslanja na srecu protiv ovog Sarajeva.
29 1
Rajvosa2019
Papak u kafanu i igraj Barbuta , i ne rise
23 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi