Jagodić dobio prijetnje smrću: Preko tastature liječe frustracije na meni i mojoj porodici!

Ističe da je sve prijavio

Jagodić dobio prijetnje smrću: Preko tastature liječe frustracije na meni i mojoj porodici!

S. Mlaćo

Borac nije uspio u derbiju prošlog kola savladati Sarajevo, iako je imao vodstvo i igrača više.

Banjalučani su 'samo' remizirali (2:2), što je naljutilo navijače Banjalučana koji su se nadali važna tri boda.

Vlado Jagodić je danas kazao da je dobio prijetnje smrću.

"Ne znam zašto se stvara negativna atmosfera. Zašto se apostrofiraju loše stvari koje se jesu dešavale, ali zašto tek sad? Ti što sjede za tastaturama, koji mi prije smrću, nisu pravi navijači Borca. Vlado Jagodić je ovdje peti put i uvijek je uz klub. Ponavljam, to nisu istinski navijači", rekao je Jagodić.

Ističe da je sve prijavio nadležnim organima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Vjerujem u institucije, sve je dokumentovano. Predpostavljam da će uraditi svoj posao. Naši navijači su oni koji su na tribinama i bodre klub, a ne preko tastatura liječe frustracije na meni i mojoj porodici", dodao je iskusni stručnjak.

Borac se trenutno nalazi na trećem mjestu, u nedjelju gostuje Tuzli City koja se mora vaditi na svom terenu nakon tri vezana poraza.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kn0x
I jesu vala u ovo doba pandemije svaka utakmica Borca od 300do 500 ljudi na tribini sta je ono onako cuje se navijanje, Borac ispred svih u ligi izgleda..
13 2
BordoBijeli_exyu_sa
Izdrzi Vlado, nikome nesmeta jak Borac haha, jaki ste za 3-6 mjesta a svima si prijetio, ti si iste te koji ti prijete i lozio haha
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi