Žižovićeva sudbina će se uskoro znati

Goran Tomić napušta Lokomotivu i preuzima klupu Zrinjskog? · Saznajemo

E. Čaušević

HŠK Zrinjski se nakon prvog dijela sezone Premijer lige BiH nalazi na šestoj poziciji sa 32 boda.

Plemići nakon 19 odigranih utakmica imaju deset pobjeda, sedam poraza i dva remija i sigurno je da u klubu nisu zadovoljni trenutnim plasmanom nakon jesenjeg dijela sezone.

Prethodnih dana se špekuliše o tome da bi Mladen Žižović mogao dobiti otkaz tokom zimske pauze, te da će Plemiće u drugom dijelu sezone predvoditi novi trener.

S Zrinjskim se povezuje nekoliko trenerskih imena, a jedan od njih je i Goran Tomić koji je trenutno trener i sportski direktor zagrebačke Lokomotive.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tomić je s Lokomotivom prošle godine sve iznenadio osvajenjem drugog mjesta i plasmanom u Evropu, ali ove sezone im ne ide baš najbolje. Hrvatski mediji prije nekoliko dana su objavili da Tomić napušta Lokomotivu i da traži novi izazov.

Kako nezvanično saznaje SportSport.ba upravo bi Tomić mogao biti nasljednik Žižovića na klupi Zrinjskog, a sve bi trebalo biti poznato do početka priprema za drugi dio sezone.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.