Žižovićeva sudbina će se uskoro znati

Goran Tomić napušta Lokomotivu i preuzima klupu Zrinjskog?

5

Komentari (5)

Pozitiva
Kod nas ni jedan trener ne može dobiti vrijeme, da mu se da šansa na duži period, npr. dvije sezone da napravi ekipu, da se planira nešto za budućnost...???
Realist
Tomic ili Toplak netko ce u Zrinjski
Sadik82
Ovom ce trebat 10 kola samo dok skonta gdje dos'o. Od njih nista. Ako su pametni i vrate Sliskovica onda ce bit opasni.
Humac
Ma kakvo vraćanje Bake na klupu,hoće li on vječno trenirati klub?Baku treba postaviti na mjesto sportskog direktora da vrši selekciju igrača jer je to rak rana kluba u posljednje tri sezone kad je klub bezupješno pokušavao dohvatiti titulu.Loša selekcija igrača za koju je najodgovornija uprava kluba zbog različitih menadžerskih interesa a ne Žižović iza čijeg grijeha drugi pokušavaju sakriti svoj.Klub je postao socijalna ustanova za mnoge koji odavno ne mogu dati više a olako su puštani mladi igrači koji su nam kasnije u mečevima protiv Zrinjskog to redovno naplaćivali.Ima li iko u upravi obraza ponuditi makar moralno ostavku za ove rezultate i dvocifreni zaostatak za Sarajevom?Ili glupe poteze jer su ti isti iz uprave otjerali u polusezoni Marinovića kad je čovjek imao +4 na tablici.
Olala
Tomic u Zrinjski ,Zizovic u Borac
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.