Dortmund poražen od Union Berlina

Nije obratio pažnju na kameru: Hummels šakom udario baner i iskalio svoj bijes zbog poraza

Endin Čaušević

Fudbaleri Borussije Dortmund sinoć su poraženi u gostima protiv Union Berlina sa 2:1.

Dortmund je bio favorit u ovom okršaju, ali je Union Berlin uspio da zasluženo dođe do nova tri boda i pokaže da su ove sezone najprijatnije iznenađenje u Bundesligi.

Nakon utakmice u centru pažnje našao se kapiten gostujućeg tima Mats Hummels koji je bio bijesan zbog novog poraza svog tima.

Hummels je izabran da ispred ekipe da izjavu za medije nakon meča, a na njemu se vidjelo koliko je ljut. Nije ga zanimalo ni što su kamere uključene, te je šakom udario baner koji je bio pored njega.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Za Dortmund je ovo bio treći poraz u prethodnih pet mečeva, a nedavno je Lucien Favre dobio otkaz i umjesto njega za novog trenera izabran je Edin Terzić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.