Borussijino čudo jednostavno nema sreće, ali pitanje je trenutka kada će zabiti prvi seniorski gol
Foto - EPA

Moukoko imao veliku šansu

Borussijino čudo jednostavno nema sreće, ali pitanje je trenutka kada će zabiti prvi seniorski gol

M. Šljivak

Youssoufa Moukoko jednostavno nema sreće u dresu Borussije Dortmund.

Trener njemačkog velikana Edin Terzić pružio je i večeras šansu mladom 16-godišnjem napadaču u utakmici protiv Union Berlina, a ovaj je propustio veliku šansu da zabije gol u finišu prvog poluvremena.

Pobjegao je Moukoko odbrani protivnika. Šutirao je jako dobro, ali na putu do pogotka mu se ispriječila stativa i mladi fudbaler je ostao razočaran.

I u utakmici protiv Werdera ovaj dječak je imao veliku šansu. Nije uspio pogoditi zicer, ali je samo pitanje trenutka kad će zabiti pogodak.

Pogledajte ovaj pokušaj.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

[twitter]https://twitter.com/KimmichFanatic/status/1340029500978065408[/twitter]

Podsjetimo, Moukoko je najmlađi igrač u historiji koji je zaigrao u Bundesligi. Imao je 16 godina i jedan dan kada je nastupio u suretu protiv Herthe, a u odsustvu Erlinga Haalanda je postao prvi napadač.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

kiki
dok čitam tekst mali ga zabi
1 0
Koljicfan
Nespominjete Terzica danas nikako?! Neobicno
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti