Nema ga ni na klupi

Gasperini je večeras baš ponizio Gomeza

Endin Čaušević

Fudbaleri Atalante večeras igraju na svom terenu protiv Rome meč 13. kola Serije A.

Atalanta je u prošlom kolu remizirala protiv Juventusa, dok je Roma uspjela da pobijedi Bolognu. Sigurno je danas očekuje dosta uzbuđenja jer ovi timovi gaje napadački fudbal.

No, domaći će i večeras biti oslabljeni neigranjem Papua Gomeza koji je u svađi s trenerom Gian Pierom Gasperinijem, te je izgubio status prvotimca.

Iako je protiv Juventusa igrao skoro cijelo drugo poluvrijeme jasno je da se odnos između njih nije popravio i kako stvari stoje Gomez će gotovo sigurno u januaru napustiti Atalantu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Novi dokaz za to stigao je prije nekoliko trenutaka kada je Gasperini objavio sastav za Romu, a Gomeza nema čak ni na klupi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.