Foto - EPA

Predsjednik Kraljeva smatra da su svi protiv kluba

Perez se žalio na diskriminaciju Reala, pa dobio odgovor: Imaš daljinski i 'objektivne' komentatore

Midhat Šljivak

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez požalio se kako je njegov klub diskriminisan od strane producenata i komentatora tokom prijenosa utakmica.

Perez smatra da se određene stvari ne prikazuju jer se radi o Real Madridu, a žalio se i na objektivnost komentatora.

"Tokom TV prijenosa često ne pokazuju ponovljene snimke veoma važnih trenutaka. Uvijek sam govorio da nas producenti tretiraju drugačije u odnosu na ostale timove", rekao je Perez i dodao je:

"Svi mogu vidjeti razliku, ne samo u tim snimcima, već i u ljudima koji komentarišu utakmicu koji nikad nisu na strani Real Madrida. Nisam se nikad miješao u to, ali to je istina. Tretiraju Real drugačije u odnosu na druge timove u ligi", smatra Perez.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nije dugo trebalo da stigne odgovor predsjedniku Kraljeva. Javio se prvi čovjek La Lige Javier Tebas.

"Što se tiče onog što govori o prijenosima. Ako misli da nema objektivnosti, na daljinskom ima opciju da prati komentar ljudi sa klupske televizije. Oni su sigurno 'objekvtivniji'", poručio je Tebas.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.