Foto - Screenshot

McGregor se ne smiruje

Conor 'otkrio' ponudu UFC-a Khabibu, pa se javila čečenska mašina: Razbit ću ovu kukavicu...

Midhat Šljivak

Predsjednik UFC-a Dana White najavio je razgovore sa Khabibom Nurmagomedovom u kojima će ga pokušati uvjeriti u povratak borbama.

The Eagle se penzionisao nakon trijumfa protiv Justina Gaethjea, ali White ne odustaje i silno ga želi barem još jednom vidjeti u oktagonu.

A tamo ga želi i Conor McGregor. Irac nikad nije odustao od revanša, a jutros je ponovo na Twitteru ludovao.

"MeDanaAliGonnaGetcha", napisao je McGregor i tako je prozvao Khabibovog menadžera Alija Abdelaziza.

Doslovno je na ovaj način najavio da će uspjeti da dođe do revanša kojeg želi, a mnogi nakon ovog vjeruju da će White Khabibu za posljednji meč ponuditi revanš protiv Conora McGregora. Khabib je 2018. godine deklasirao McGregora u jednom zaista nezaboravnom obračunu i od tog trenutka Irac konstantno priča o novom duelu.

Nakon što je Conor prozvao Alija i 'najavio' revanš, oglasio se i Khamzat Chimaev, koji je spreman da sredi Conora.

"Ne brini brate, ja ću razbiti ovu kukavicu za tebe", poručio je Khamzat.

Vidjet ćemo šta će Dana ponuditi Khabibu, ali teško je vjerovati da bi The Eagle pristao na još jedan obračun sa Ircem.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.