Foto - Instagram / Neymar

O Globo objavio nevjerovatnu vijest

Izazvao haos u Brazilu: Neymar napravio nezapamćenu zabavu, trajat će pet dana uz stroga pravila

Midhat Šljivak

Fudbaler PSG-a Neymar napravio je u Brazilu nezapamćenu zabavu koja će trajati čak pet dana.

Kako tvrdi brazilski list O Globo, Neymar je na zabavu pozvao 500 ljudi, a ona će trajati do 26. do 31. decembra i bit će u njegovom domu u Rio de Janeiro.

Pobrinuo se Neymar da ne uznemirava susjede. U kući je radio zvučnu izolaciju, a sve će se odvijati u podzemnoj diskoteci.

Unajmio je Neymar DJ-jeve, barmene, a gosti će se moći zabavaljati u sobama sa igrama, te gaming sobama. Također, za 5.000 eura dnevno je unajmio kući koja se nalazi do njega i tu će svakodnevno svirati bend.

Lista gostiju nije poznata, ali pravila koja je postavio Neymar su sasvim jasna. Nema korištenja mobilnih telefona, odnosno nema snimanja i fotografisanja i objavljivanja fotografija na društvenim mrežama.

S obzirom na to da je pandemija koronavirusa, mnogi brazilski mediji su javno kritikovali organizaciju zabave i vidjet ćemo hoće li biti nekih sankcija.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.