Dečko Neymarove mame pretučen i izboden, objavio snimak i poručio: Neće ovako ići

Mladić stradao u Meksiku

Dečko Neymarove mame pretučen i izboden, objavio snimak i poručio: Neće ovako ići

E. Škorić

Tiago Ramoss, dečko Neymarove majke Nadine Goncalves, ponovo je u centru pažnje.

Tiago Ramoss (22) i Neymarova majka Nadine (52) šokirali su javnost ranije u ovoj godini kada je postalo poznato da su su vezi i da protiv iste nema napadač PSG-a.

Mladić, koji je 28 godina mlađi od Neymarove mame, objavio je video u kojem poručuje da je zamalo ubijen u jednom restoranu u Meksiku. Pretučen je, potom i izboden, a sada je napravo video snimak s porukom.

"Skoro sam ubijen zbog nečega što nisam učinio. Došao sam u restoran i zatražio meso. Ne znam što se dogodilo, ali nisu mi dopustili da ostanem. Ovo neće ići ovako. Vratit ću se u Meksiko", rekao je Ramoss.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CIbDNf8hAN8/[/instagram]

Top Komentari

Zaštita Identiteta
Ovaj imao operacija ko ona Soraja sviju mi
6 1
Penderinos
Hehehe ti bi komad mesa al pozadi, zato su te i uboli jer si derpe
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi