Foto - Screenshot

Zavoj konačno skinut

Grosjean pokazao izgled ruku nakon nestvarnog bijega iz zapaljenog bolida

Midhat Šljivak

Romain Grosjean doživio je prije mjesec dana stravičnu nesreću u trci za Veliku nagradu Bahreina.

U punoj brzini se francuski vozač zakucao u zaštitnu ogradu, a bolid je zatim eksplodirao i oko njega se nadvila vatrena stihija.

Srećom, Grosjean nije izgubio svijest. Uspio je na vrijeme reagovati i uz pomoć osoblja sa staze se u posljednji čas izvukao iz zapaljenog bolida.

Naravno, morao je francuski vozač određeno vrijeme provesti u bolnici. Imao je opekotine po tijelu, a posebno su stradale ruke.

Mjesec dana kasnije desna ruka je bez zavoja. Gotovo je potpuno oporavljena, ali je na lijevoj još uvijek zavoj i poprilični tragovi vatre.

"Možete li zamisliti da sam prije mjesec dana bio u vatri? Lijeva ruka je sve bolje, ali još uvijek je ne mogu fotografisati", poručio je Groesjan.

Francuz ima sreće što je živ jer je doživio jednu od najstravičnijih nesreća ikad.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.