Nainggolan pravi iznenađujući transfer?

Esmer Oštraković

Veznjak Intera Radja Nainggolan sasvim će sigurno imati novi klub od januara.

U Interu ne planiraju zadržati Nainggolana, koji će ove zime napustiti Giuseppe Meazzu i trenutno se za njim interesuje nekoliko timova.

Od ranije ga želi bivši klub Cagliari, u kojem je igrao na posudbi, ali sada je za njegov potpis "zagrizao" Sassuolo i ovaj tim će učiniti sve da ga kupi.

Nainggolan nije uspio uvjeriti trenera Antonia Contea da mu da priliku, pa mu je ostalo jedino da potraži novi angažman.

S obzirom da Sassuolo igra dobar nogomet i u gornjem je dijelu tabele, čini se kao klub u kojem bi Belgijanac zaista imao šta da radi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.