Pohvalio se

Ronaldo u Dubaiju pokazao sat koji košta nevjerovatnih 1.5 miliona eura

Endin Čaušević

U Dubaiju je u nedjelju održana ceremonija Globe Soccera na kojoj je, između ostalog, izabran i najbolji igrač stoljeća.

Nagradu za najboljeg fudbalera stoljeća dobio je Cristiano Ronaldo koji je prisustvovao u Dubaiju na dodjeli ove nagrade.

Ronaldo je bio u pratnji svoje izabranice Georgine Rodriguez, te sina Cristiana Juniora. Portugalac se našao u centru pažnje i zbog svog stajlinga, a po sebno zbog sata kojeg je nosio.

Naime, Ronaldo je odlučio da se pohvali luksuznim satom koje je dizajnirao Franck Miller.

Ovaj sat ima čak 600 dijamanata i košta nevjerovatnih 1.5 miliona eura. Ukupno je napravljeno šest ovakvih satova na svijetu, a Ronaldo je jedan od vlasnika i ponosno ga je pokazao.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.