"Okršaj" iz sjene: Georgina nikad izazovnija, Anna oduševila svojim "pristojnim" stajlingom

Ronaldo i Lewandowski nisu u centru pažnje u Dubaiju

"Okršaj" iz sjene: Georgina nikad izazovnija, Anna oduševila svojim "pristojnim" stajlingom

E. Čaušević

U Dubaiju je večeras održana ceremonija u organizaciji Globe Soccera na kojoj se, između ostalog, birao i najbolji igrač svijeta.

Za razliku od FIFA-ine ceremonije The Best večeras je u Dubaiju na ceremoniji bilo zvanica, te su prisutni bili Cristiano Ronaldo i Robert Lewandowski.

Lewandowski je dobio nagradu za najboljeg igrača 2020. godine, dok je Ronaldo proglašen za najboljeg fudbalera stoljeća.

No, u centru pažnje bile su njihove izabranice. Georgina Rodriguez je ukrala pažnju javnosti svojim izazovnim stajlingom, dok je Anna Lewadowska bila u nešto "pristojnijem" izdanju.

Mnogi su poručili da je ovo bio i "tihi okršaj" Georgine i Anne koje su ponosno pozirale pored svojih izabranika. Georgina je bila dosta izazovno obučena, ali mnogi su bili oduševljeni jednostavnošću Anne.

Top Komentari

felix__27
Ova Georgina za ovu Avion ako ćemo realno
4 1
SeoRusilac
Dobre obe
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi