Još se ne zna da li će Argentinac ostati

Ronald Koeman: Nismo zabrinuti zbog odluke Messija

E. Škorić

Trener Barcelone Ronald Koeman govorio je o mogućem odlasku Lionela Messija.

Messi ima pravo da od 1. januara pregovara s drugim klubovima, budući da mu na ljeto ističe ugovor i postaje slobodan igrač, pa je i dalje neizvjestan njegov ostanak u Barceloni.

"Messi je dobro, trenirao je 30. i 31. decembra, kada su ostali imali proslave. Osjeća se dobro, nema nikakvih neugodnosti, spreman je i sretan, želi da igra", kazao je Koeman, pa je dodao:

"Treba sagledati cijelu situaciju, taj intervju u kojem je rekao da ne želi sad da donosi odluke. Kao i svaki igrač kom ističe ugovor, sloboedan je da sam odluči kako želi. Ne vidim problem ako sada ne odluči, Poštujem svaku odluku, nismo zbog toga nervozni i zabrinuti".

Mnogi klubovi zanimaju se za Messija, ali prije svih Manchester City i PSG. Dosta toga ovisit će i o tome ko će biti novi predsjednik Barcelone, a izbori su 24. januara.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.