Joan Laporta o Realu i VAR-u: I Marsovac bi shvatio...

Želi opet biti predsjednik Katalonaca

Joan Laporta o Realu i VAR-u: I Marsovac bi shvatio...

E. Škorić

Ovog mjeseca u Barceloni će biti održani izbori za predsjednika kluba, a jedan od kandidata je i Joan Laporta, nekadašnji čelni čovjek ekipe s Camp Noua.

Laporta, kao i ostali predsjednički kandidati, vode borbu za fotelju, a u toj borbi se katkad posluže i izjavama koje prijaju navijačima Barcelone. Laporta je recimo ranije govorio da će učiniti sve da Lionel Messi ostane u klubu, sada se malo "sjetio" Real Madrida.

On tvrdi da Barcin ljuti i vječni rival iz španjolske prijestolnice ima podršku sudija i VAR-a.

"Da se Marsovac spusti na zemlju, odmah bi shvatio da VAR radi u korist Real Madrida", tvrdi Laporta.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Laporta, koji je predsjednik Barcelone bio od 2003. do 2010. godine, ima velike planove s igračkim kadrom ako postane opet predsjednik.

"Imam svoj sportski projekt, imam tri kandidata za mjesto tehničkog tajnika, neću upasti u zamku da spominjem njihova imena. Nije da želim izbjeći odgovor na pitanje, radim na tome da bi cijena igrača porasla. Svi menadžeri me zovu, znam ih svih, žele da ponovno postanem predsjednik. Rekao sam im da za sada ne mogu govoriti o igračima ili trenerima", rekao je Laporta.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

realno_govoreci
Hahhahahhaha A ne radi u korist Barcelone hahhahahhahaha. Sta ocekivati sa ovakvim predsjednikom na klupi. Ako za ikoga radi VaR to je za Barcu i Real i to ptice na grani znaju. Podjela budzeta,finansiranje klubova u Spaniji,benificije koje oni imaju ni jedan drugi klub nema i žali se nešto? Barca u raspadu ali on gleda sta rade komšije umjesto da svoju avliju pomete.
7 5
bavarac28
Real ima podrsku sudija u kojem god takmicenju igra.Ogromne kradje se uvijek dese u koristi Reala.pola ovih titula lige prvaka ne bi uzeli da sudije ne zazmire na ofsajd golove, da ne caste protivnike preostrim crvenim kartonima, a Casemiro postao zasticena vrsta.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi