Koeman: Ne kajem se što sam prekrižio Luisa Suareza

Urugvajac blista u Atletico Madridu

Koeman: Ne kajem se što sam prekrižio Luisa Suareza

E. Čaušević

Luis Suarez je ljeto napustio Barcelonu i karijeru je nastavio u Atletico Madridu iako ni sam nije mogao očekivati da će se to desiti.

Urugvajac je odlično igrao u dresu katalonskog kluba, ali je potom Josep Maria Bartomeu donio nevjerovatnu odluku da Suarez treba napustiti klub i što je najgore to je uradio skoro bez obeštećenja.

No, ono što navijačima posebno nije jasno jeste da je klub pristao prodati Suareza u rivalski klub s kojim se bore za titulu, a u dresu Atletica iskusni urugvajski napadač jednostavno blista.

Suarez je u dosadašnjem dijelu La Lige odigrao 11 mečeva i uspio je zabiti čak osam golova. Novinari su na današnjoj press konferenciji pitali Ronalda Koemana da li mu je žao to je Suarez napustio klub, a on je dao veoma zanimljiv odgovor.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ne kajem se što sam prekrižio Luisa Suareza. Uvijek sam govorio da je kvalitetan igrač. On i klub su već donijeli odluku i to je bilo to. Ne možete porediti Atletico Madrid s nama jer oni primaju malo golova i ponekad im je dovoljno da postignu samo jedan gol i pobijede", rekao je Koeman.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1605368976
I tebe će brzo prekriziti.
3 0
user1583752673
Nek si ti ostavio Braithwaite-a. Najboljeg napadača ikad haha
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi