Sol na ranu Barcelone

Luis Suarez zabio isti broj golova kao Griezmann, Braithwaite, Coutinho i Dembele zajedno

Endin Čaušević

Atletico Madrid je pobijedio u gostima Alaves sa 2:1, a junak je bio Luis Suarez koji je postigao odlučujući gol.

Urugvajac igra u fantastičnoj formi otkako je iz Barcelone stigao u Atletico skoro besplatno. Suarez je pokazao Kataloncima da su ga prelako otpisali i da još uvijek ima dosta toga da pokaže na terenu.

Suarez je u dosadašnjem dijelu prvenstva u dresu madridskog kluba odigrao 12 mečeva i uspio je zabiti čak devet golova. Večeras je pogodio u 90. minuti za 2:! i tako donio važna tri boda za svoj tim.

Naravno, španski mediji su odmah počeli "prozivati" nekadašnje čelnike Barcelone i dati im do znanja da su napravili nevjerovatnu grešku prodajom Suareza.

Naime, Suarez je dao isti broj golova kao što su to zajedno uradili Braithwaite, Griezmann, Dembele i Coutinho.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.