Nova godina, stara pravila: Pjanić ponovo na klupi Barcelone

Gostuju u Huesci

Nova godina, stara pravila: Pjanić ponovo na klupi Barcelone

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone igraju večeras u gostima protiv Huesce utakmicu 17. kola La Lige.

Katalonski klub je prije nekoliko dana kiksao na svom terenu protiv Eibara (1:1) i jasno je da večeras žele osvojiti tri boda protiv Huesce koja je posljednja na tabeli.

Meč se igra od 21 sat, a već je poznat i sastav Barcelone. Ronald Koeman je ponovo razočarao bh. fanove jer je još jednom na klupi odlučio ostaviti Miralema Pjanića.

U tim se vratio Lionel Messi nakon produženog odmora, ali i Sergio Busquets koji će igrati umjesto Pjanića. Također, na klupi je ponovo ostao i Antoine Griezmann.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barcelona: Ter Stegen, Dest, Araujo, Lenglet, Jordi Alba, Busquets, De Jong, Pedri, Dembele, Messi, Braithwaite.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Pa ovaj Pedri, 18 g, on ga fura stalno u prvih 11. Momak jeste talenat, ali bez iskustva. Pjanic bi trebao na ovom mjestu da igra.iza napadaca, ne ispred svog sesnasterca. Tu i za repku i u Lionu i u Romi je najvise igrao.
6 3
LukasPodolski
Najveca greska u karijeri.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi