Danas će svi biti testirani

Dvojica zaraženih u Barceloni, odgađa se meč protiv Athletic Bilbaa?

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone sutra bi trebali odigrati zaostali meč drugog kola La Lige u Bilbau protiv Athletica.

Utakmica u Bilbau igra se od 21 sat, ali španski mediji pišui da postoji mogućnost da se odgodi zbog koronavirusa u redovima katalonskog kluba.

Naime, iz Barcelone su sinoć potvrdili da su dvojica članova stručnog štaba pozitivna na koronavirus zbog čega je otkazana i današnja press konferencija Ronalda Koemana.

Zbog toga će katalonski klub danas testirati sve igrače i članove prvog tima, a ukoliko bude još zaraženih utakmica protiv Athletica će najvjerovatnije biti još jednom otkazana.

Trening Barcelone planiran je za 11 sati, ali je odgođen i u to će vrijeme igrači doći u trening centar kako bi bili testirani, a rezultati bi se trebali znati do kraja dana.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.