Snimak sa treninga Barcelone pokazuje koliko je Ronaldo bio moćan na terenu
Foto - EPA

Bio je zaista čudesan

Snimak sa treninga Barcelone pokazuje koliko je Ronaldo bio moćan na terenu

M. Šljivak

Brazilac Ronaldo je jedan od najboljih napadača koji su se ikada pojavili.

Da nije bilo teških povreda legendarni fudbaler bi bio jedan od najboljih svih vremena, ali i ovako će zauvijek ostati upamćen po nevjerovatnim stvarima koje je radio na terenu.

Barcelona čudesnog Brazilca nije uspjela na Camp Nou zadržati više od jedne sezone. Razbijao je odbrane u dresu katalonskog kluba u sezoni 1996/1997 i zabio je 47 golova u 49 utakmica.

Na treningu Barcelone se također poigravao sa saigračima. Snimak koji se pojavio jasno pokazuje koliko je Ronaldo bio moćan i daleko ispred svih na terenu, a nije štedio ni saigrače.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nažalost, teške povrede u dresu Intera, koje su došle na kraju prošlog stoljeća, unazadile su mu karijeru. Izgubio je dvije godine kada je trebao potpuno eksplodirati, ali je ipak na kraju uspio da izađe iz svega i da osvoji Svjetsko prvenstvo 2002. godine.

Iz Intera je otišao u Real Madrid, gdje je bio dio čuvenih Galacticosa, a zatim je još igrao za Milan i Corinthians, gdje je 2011. godine završio bogatu karijeru.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adnanos
Imao je onaj stil sto imaju freestyle igraci.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi