Upisali veliku pobjedu

Borussija nakon pobjede "provalila" Bayern na originalan način

Admin Čaušević

Posljednjih godina na prste se mogu nabrojati utakmice Bundeslige u kojim je Bayern ispustio prednost. 

Borussija Moenchengladbach je postala prvi tim koji je uspio dva puta pobijediti Bayern Hensija Flick i to oba puta na domaćem terenu.

U decembru 2019. godine Bavarci su vodili s 0:1, pa su izgubli s 1:2. Sinoć su imali još veću prednost od 0:2, ali su opet izgubili.

Nakon utakmice iz Borussije su napravili šalu na račun Bayerna da bi trebali "prepisivati" kako pobijediti nakon zaostatka.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Na objavi je kultna scena iz komične britanske serije Mr. Bean.

Inače, na posljednjem meču u Minehnu između ova dva tima Bayen je slavio poslije preokreta s 2:1, ali čini se da je to Borussiji "promaklo".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.