Čeka svoju priliku

Za Barcelonu bi večeras mogao zaigrati tinejdžer koji ima klauzulu od čak 100 miliona eura

Endin Čaušević

Barcelona večeras igra u gostima protiv Granade meč 18. kola španske La Lige.

Utakmica u Granadi igra se od 18:30 sati, a jasno je da je katalonski klub veliki favorit. No, Granada se neće tako lako predati jer ovaj klub igra jako dobro ove sezone.

Igrači Barcelone jučer su otputovali u Granadu, a prije toga Ronald Koeman je saopštio spisak igrača koji će konkurisati za večerašnju utakmicu.

Na spisku se našao i 17-godišnji veznjak Ilaix Moriba koji odlično igra u Barceloni B. Navijači Barcelone se nadaju da će Moroba dobiti šansu u današnjem meču i pokazati zbog čega je velika nada ovog kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Moriba s Barcom ima ugovor do ljeta 2022. godine, a koliko vjeruju u njega najbolje pokazuje činjenica da u ugovoru ima otkupnu klauzulu od čak 100 miliona eura.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.