Ronald Koeman pred Granadu poslao jasnu poruku Pjaniću i saigračima

Šta očekuje od veznjaka?

Ronald Koeman pred Granadu poslao jasnu poruku Pjaniću i saigračima

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone danas igraju u gostima protiv Granade utakmicu 18. kola španske La Lige.

Katalonci su prije nekoliko dana odigrali veoma dobar meč i slavili u gostima protiv Athletic BIlbaa, a danas ih očekuje novo neugodno gostovanje protiv Granade koja igra jako dobro ove sezone.

U prethodnoj utakmici bh. reprezentativac Miralem Pjanić nije dobio šansu za igru i jasno je da njegova situacija u Barceloni nije baš najbolja.

Koeman vjeruje Frenkieju de Jongu i Sergiju Busquetsu, a čini se da je Pjanić u drugom planu. No, Koeman je pred današnji meč poslao poruku svojim veznjacima i jasno otkrio šta očekuje od njih u narednom periodu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Igrači trebaju da se bore za svoju minutažu i sigurno će svi dobiti šansu ako to zasluže. Želio bih da naši igrači iz veznog reda postižu više golova. De Jong je uspio zabiti par golova, ali nadam se da će i ostali poraditi na tom polju", rekao je Koeman.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DamirT
Pa nemoguce da je De Jong zasluzio bukvalno svaku utakmicu da igra...
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi