Transfer sve izvjesniji

Milan i Torino potvrdili pregovore

E. Škorić

Iz Milana i Torina večeras su potvrdili da postoje pregovori oko Soualiha Meitea.

Milan i Torino sastaju se večeras od 20:45 sati, a ta dva tima trenutno rade na transferu Meitea iz torinskog u milanski klub.

"Postoji nekoliko klubova koji su zainteresirani za Meitea, a Milan je jedan od njih", rekao je direktor Torina Davide Vagnati za DAZN.

Milanov direktor Massara također je razgovarao s DAZN-om uoči večerašnje utakmice te su ga pitali o povezivanju s Meiteom, ali i defanzivcem Strasbourga Mohamedom Simakanom.

“Mnogo je imena koja su povezana s nama. Procjenjujemo razne pozicije i razgovaramo s trenerom kako bismo vidjeli treba li dovesti neke igrače", rekao je.

U međuvremenu, Milan nastavlja pregovore s Hakanom Calhanogluom i Gianluigijem Donnarummom, čiji ugovori istječu na kraju ove sezone. Massara je optimista i vjeruje da bi njegov klub trebao da zadrži dvojicu vjerovatno najvažnijih članova ekipe.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.