Kolike su šanse da Ibrahimović večeras zaigra?

BIt će u zapisniku

Kolike su šanse da Ibrahimović večeras zaigra?

E. Škorić

Zlatan Ibrahimović se vraća i ubrzo bi trebao opet zaigrati, što je naravno sjajna vijest za sve u Milanu.

S Ibrom u ekipi sve je lakše, tu nema dilema, a trener Stefano Pioli jedva čeka da najzad koristi usluge švedskog veterana. Ibrahimović je uključen u roster koji večeras čeka Torino u prvenstvenom meču, a da li će zaigrati?

S obzirom da još nije potpuno spreman, odnosno na 100 posto, evidentno je da će Ibrahimović početi na klupi, a to je nagovijestio i trener Pioli.

"Morat ćemo stisnuti zube, ako bi nam se desilo da se još neko povrijedi ponovo, imali bismo ozbiljne probleme. Mislim da ipak Ibrahimović nije spreman za ovaj meč s Torinom", rekao je Pioli.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Međutim, s obzirom da će biti dio tima, pretpostavlja se da će u slučaju negativnog rezultata, Ibrahimović u finišu dobiti priliku za igru, barem 10-ak minuta.

I Hakan Calhanoglu ima zdravstvenih problema, ali je i on s ekipom, mada se smatra da Turčin neće biti korišten u duelu s Torinom, a obojica će biti potpuno spremni za naredni meč Rossonera.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi