Nevolje za Milan, a meč s Torinom već u subotu

Povrijedio se i Calhanoglu

Nevolje za Milan, a meč s Torinom već u subotu

E. Škorić

Milan je sinoć doživio prvi poraz u novoj sezoni Serije A, pošto je izgubio od Juventusa s 3:1.

U Italiji više nema neporaženih, ali i pored poraza od Stare dame, Milan ostaje lider u Seriji A jer je gradski rival Inter ostao bez bodova u gostima kod Sampdorije.

Milan ima velikih problema u posljednje vrijeme sa sastavom. Još uvijek nema Ibrahimovića, Bennacera, Tonali je bio suspendovan za Juventus, Saelemaekers povrijeđen, a sada se na tu listu smjestio i Calhanoglu.

Turčin je jedan od najboljih igrača Milana ove sezone i sigurno je da će nedostajati u subotu protiv Torina. Uz to, Milan ovaj meč dočekuje i bez Rebića i Krunića, koji su zbog koronavirusa otišli u izolaciju.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nono
opet prvi ! a kad svi dođu plus prinove moglo bi bit veselo!!!
2 0
user1584895618
Dokle vise,samo jedna utakmica je odigrana ove sezone,a da su svi bili ok i spremni za taj mec,tj protiv Napolija,ovo ostalo sve problemi.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi