Foto: HŠK Posušje

Marin Vranjić mogao bi put Pecare

Ponajbolji igrač HŠK Posušje pojačava NK Široki Brijeg?

NK Široki Brijeg je još jednim uspješnim transferom ponajboljeg igrača Matea Marića u Lokomotivu iz Zagreba zaradio određenu svotu novca, ali je ostalo upražnjeno mjesto na poziciji zadnjeg veznog u ekipi koju s klupe predvodi Toni Karačić. 

Među simpatizerima kluba, kao i obično, kruže različita imena, a jedno od njih je jedan od najboljih igrača Posušja Marin Vranjić, koji je u ovoj polusezoni odigrao 14 od 15 utakmica, a u svakoj je bio neizostavni član prve momčadi, dok je samo jednu utakmicu propustio i to zbog kartona. Učinak od 3 pogotka i jedne asistencije uz provedene 1222 minute na terenu za igrača koji igra na poziciji zadnjeg veznog je više nego dobar, ali tu treba i istaći važnu igru u defenzivi Vranjića, jer je Posušje za cijelu polusezonu primilo samo 3 pogotka iz igre, piše portal Borak.info.

Marin Vranjić nije alibi igrač i kad mu se otvori sredina terena sa svojim snažnim udarcem s obje noge je velika prijetnja za protivničke obrane. Ugovor s Posušjem Vranjić ima do kraja sezone i sve njegove misli su usmjerene ka prvom mjestu i plasmanom u Premijer ligu BiH. Ipak, nije nemoguće da nakon odličnih igara i na polusezoni napusti Posušje, jer postoji interes određenih klubova, ali posljednju riječ će imati uprava Posušja. HŠK Posušje ima odlične odnose sa Širokim i Zrinjskim pa dogovor nije nemoguć pod uvjetom da su navedeni klubovi zainteresirani za dovođenje ovog veznog nogometaša. Marin Vranjić je bivši kapetan juniora Zrinjskog i mlade reprezentacije BiH, ali nikada nije dobio pravu priliku u Zrinjskom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.