Premijerligaška transfer bomba: Kapiten Širokog pojačava Borac

Napušta Pecaru

Premijerligaška transfer bomba: Kapiten Širokog pojačava Borac · Saznajemo

A. Beganović

Kapiten Širokog Brijega, fudbaler koji dres ovog kluba nosi od 2009. godine, Dino Ćorić, najvjerovatnije će napustiti Pecaru, no ostat će u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. 

Nakon dvanaest godina ovaj sjajni fudbaler će promijeniti sredinu, a njegovm novi klub, kako SportSport.ba saznaje, biće Borac iz Banja Luke.

Neslužbeno, sve pojedinosti vezane za transfer su dogovorene i Ćorić bi se utorak trebao pojaviti na treningu Borca. Ukoliko ne dođe do nekih nepredviđenih problema, biće to sasvim sigurno jedan od najvećih transfera u granicama Bosne i Hercegovine.

Podsjetimo, Ćorić je za Široki Brijeg debitovao 2009. godine, u prvom dijelu sezone odigrao je 17 utakmica u Premijer ligi i pritom je postigao tri pogotka kojima je dodao i dvije asistencije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Međutim, to nije sve što se tiče prelaznog roka u banjalučkom klubu.

Naime, Borac je na pragu dovođenja i makedonskog reprezentativca i člana Vardara, Darka Micevskog, o čemu smo već i pisali, a neslužbeno i mladi ofanzivac Radnika Vladimir Bradonjić mogao bi karijeru nastaviti na Gradskom stadionu u Banjoj Luci.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mackintosh
Ko ovu amatersku ligu prati? Medju 10 najgorih u Evropi.
4 22
WOLF20
Odlican igrac ali godine ga stize, pametan Siroki i pustio ga.
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi