Pojačanje za Tuzlake

Resić i definitivno u FK Sloboda · Saznajemo

Admin Čaušević

Sloboda će u nastavku sezone biti jača za usluge Ševkije Resića, saznaje SportSport.ba. 

Tuzlanski premijerligaš je danas počeo s pripremama za proljetni dio Premijer lige u kojem će Gradimir Crnogorac moći računati na Resića.

Omaleni krlini fudbaler čiji je igrački karton u vlasništvu Sarajevo je jesenas igrao u Novom Pazaru, a sada ga očekuje nova posudba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mladi reprezentativac BiH će proljeće provesti na Tušnju i obzirom kako je igrao jesenas sigurno će biti dodatno oružje za Crveno-crne.

Resić je redovno dobijao priliku u Novom Pazaru, a odličan nastup imao je i u meču U21 reprezentacije protiv Belgije kada je zabio sjajan gol.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.