Crnogorac: Odigraćemo sedam ili osam prijateljskih utakmica

Šef stručnog štaba

Crnogorac: Odigraćemo sedam ili osam prijateljskih utakmica

E. Dindić

Šef stručnog štaba Slobode očekuje dobre igre svojih izabranika i u drugom dijelu sezone. 

Šef stručnog štaba Tuzlaka Gradimir Crnogorac u svom prvom obraćanju medijima nakon pauze, kratko je referisao šta njegove izabranike očekuje u narednim danima.

"Na prozivci se pojavilo 27 igrača koji su tokom pauze radili po individualnom planu i programu. U narednim danima ćemo vidjeti koliko su radili na sebi. Već od četvrtka, nakon medicinskih pregleda, počinjemo raditi po dva treninga dnevno. Radićemo u Tuzli, a zavisno od situacije vidjećemo hoćemo li ići negdje. Prvi dio priprema radimo na kondicionoj spremi, a već nakon dvije sedmice ćemo odigrati prvu prijateljsku utakmicu. Za uigravanje tima planirali smo da odigramo sedam ili osam mečeva“, kratko je rekao Crnogorac.

Podsjetimo, fudbaleri Slobode nakon prvog dijela sezone zauzimaju osmo mjesto sa 22 osvojena boda.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi