Ševkija Resić odlazi na novu posudbu, ali ostaje u Premijer ligi BiH?

Mladi fudbaler FK Sarajevo

Ševkija Resić odlazi na novu posudbu, ali ostaje u Premijer ligi BiH? · Saznajemo

M. Šljivak

Ševkija Resić najvjerovatnije neće nositi dres FK Sarajevo u proljetnom dijelu sezone.

Ovaj 21-godišnji vezni fudbaler vratio se sa posudbe iz Novog Pazara, gdje je proveo proteklu polusezonu, ali po svemu sudeći neće ostati u redovima aktuelnog šampiona Bosne i Hercegovine.

Resić bi, kako SportSport.ba saznaje, uskoro trebao na novu posudbu, ali neće ići daleko i trebao bi ostati u Premijer ligi BiH.

Nezvanično saznajemo da je jedna od mogućih opcija za posudbu tuzlanska Sloboda. Njegov status će brzo biti riješen, a vidjet ćemo hoće li Resić obući dres tima sa Tušnja ili će se naći neko drugo rješenje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Resić je proteklu polusezonu u Novom Pazaru igrao veoma dobro. On je za ovaj tim odigrao ukupno 16 utakmica i imao je učinak od gola i asistencije.

Ranije ga je Sarajevo slalo na pousdbu i redove zeničkog Čelika, gdje je igrao zaista dobro.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

PeppermintSA
Pet puta bolji igrač od Jukića
3 0
ragge
Gledao sam ovog momka kako igra za repku, vidi se da ce mali biti dobar igrač i ne kontam kako ne može dobiti priliku da pokaže šta zna u FKS, bar da svaku tekmu dobije 20 30 min i doc ce sve na svoje.. kako god može bit kao i Handžić
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi