Veznjak Plavih u Turskoj?

Boluspor je novi klub Harisa Hajdarevića?

Midhat Šljivak

Haris Hajdarević će po svemu sudeći karijeru nastaviti u Turskoj.

Mladi veznjak napustit će ekipu Željezničara, a njegov novi tim bi trebao postati turski drugoligaš Boluspor.

Hajdarević je, prema određenim informacijama, već potpisao ugovor sa ovim klubom i uskoro će sve biti zvanično potvrđeno.

S obzirom na to da je 22-godišnji veznjak bio pod ugovorom sa Željezničarom, Plavima će turski klub uplatiti određeni iznos na ime odštete.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Boluspor je trenutno na 13. poziciji turske Prve lige. Imaju 19 osvojenih bodova i za sada su bliži borbi za ostanak, nego borbi za plasman u play-off za Super ligu.

Hajdarević je protekle polusezone odigrao 18 utakmica za Željezničar, a ranije je pored tima sa Grbavice igrao za tuzlansku Slobodu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.